Herfst BBQ: najaars genieten!

Veel mensen denken dat het niet mogelijk is om in sommige periodes van het jaar te barbecueën. De herfst is bijvoorbeeld zo’n periode. Dit komt mede doordat het weer in de herfst moeilijk is om te voorspelen. Toch wordt een herfst BBQ steeds populairder. Veel mensen vinden het fijn om lekker in het najaar een herfst BBQ te houden. Dit komt mede doordat het vroeger donker wordt in de herfst, waardoor er veel sneller een gezellige sfeer ontstaat dan in de zomer. Wie geeft ze ook ongelijk? Niets is gezelliger dan gezellig buiten zitten met een kaarsje en een dekentje, terwijl er wordt genoten van heerlijk vlees van de bbq.

Herfst BBQ tip

Wil jij een echte herfst bbq organiseren? Dan hebben wij een goede tip, waardoor het gegarandeerd een succes wordt. Het begint al bij de kolen die worden gebruikt. Maak de houtskolen lekker kruidig met een heerlijk natuurlijk smaakvleugje, zoals specerijen. Dit geeft een extra dementie aan het vlees of de vis. Met deze simpele tip past het vlees compleet bij de sferen van een herfst BBQ en het kost ook nog eens weinig moeite en geld.

 

Wild maakt de Herfst BBQ af

Wild is een van de kenmerken van de herfstkeuken. Daarom kan je bij ons terecht voor onder andere hertenvlees en wilde eendeborst. Het vlees is van hoge kwaliteit, puur van smaak en is geschikt om te bereiden op de bbq. Liever iets anders dan wild tijdens de herfst bbq? Wij hebben een ruim assortiment bbq pakketten, zoals: een vispakket, vegetarisch pakket, halal pakket, diverse soorten vleespakketten en nog veel meer.
bEKIJK ALLE BBQ PAKKETTEN

Meer inspiratie voor het barbequeën: