Wilt u een buurt BBQ organiseren? Laat de levering van vlees aan ons over!

U houdt van BBQ’en en u wilt wat gasten uit uw buurt uitnodigen? Dan is bijvoorbeeld een buurtbarbecue organiseren een leuke bijeenkomst. Denk bijvoorbeeld aan het gezellig samenzijn op een zwoele zomeravond. Een dergelijke barbecue organiseren is al een plezier op zich. U doet er alles aan om het gezellig te maken voor uw gasten. Lekker eten en de gepaste dranken horen bij een buurt BBQ. Wat het vlees betreft, hoeft u zich totaal geen zorgen te maken. Vlees, vis, gevogelte of spiezen kunt u zorgeloos bij een specialist zoals BBQ Holland bestellen. De keuze is groot, wij maken er een pakket van of u kunt het assortiment zelf samenstellen.

Altijd vers, van horecakwaliteit en perfecte service

Bij BBQ Holland gaan wij al jaren lang voor topkwaliteit. Of u nu worstjes, hamburgers en spiezen of steak, maïskip of varkenshaas bestelt voor uw buurtbarbecue, wij leveren enkel het beste van het beste. Laat ons uw suggesties weten wanneer u een barbecue gaat organiseren, wij passen ons aan en leveren precies wat u voor uw buurt BBQ wenst. Wij leveren stipt en u wordt compleet ontzien. Wij staan al heel wat jaren bekend om onze uitstekende kwaliteit en service.

Onze complete pakketten

Misschien wilt u een barbecue organiseren en enkel het vlees bestellen. Dat kan perfect! Maar misschien wilt u ook salades, sauzen en brood erbij geleverd krijgen. Dit maakt het organiseren van een buurtbarbecue nog gemakkelijker. Wij stellen complete pakketten samen die goed uitgebalanceerd zijn en waarbij er gegarandeerd voor ieders smaak een aantal lekkernijen bij zitten. Onze salades zijn zeer gevarieerd. Kies voor uw buurt BBQ bijvoorbeeld voor fruitsalades, vleessalades of groentesalades. Heerlijke sauzen, ambachtelijke kruidencrème of satésaus zijn ook altijd welkom op een buurtbarbecue.

bekijk complete pakketten

Een barbecue organiseren in Caveman style, de stoere BBQ-stijl

Als u een buurt BBQ heeft met mannen onder elkaar, dan is een Caveman BBQ een onvergetelijk moment. Maar ook vrouwen lusten wel een lekker stoer stuk vlees. In ons assortiment voor de buurtbarbecue organiseren vindt u Caveman style vlees zoals bijvoorbeeld roast, vis, gevogelte en steak. Kent u bijvoorbeeld Tomahawk of Picanha? Of heeft u nog nooit varkensnek of buikspek geproefd? Het zijn echt aanraders tijdens een buurt BBQ. Maak indruk op uw gasten en pak uit met een Caveman style. Waarschijnlijk ontdekt u vlees dat u nog nooit gegeten heeft. Onze robuuste stukken vlees zullen alvast veel succes hebben, daar zijn wij zeker van!

bekijk caveman style

Wij zijn er voor al uw vragen

Bij een barbecue organiseren komen misschien nog heel wat vragen boven. Laat het ons gerust weten. U contacteert ons en wij adviseren u op maat. Heeft u vragen over de soorten vlees, hoeveel u precies nodig heeft voor uw buurt BBQ of wilt u weten met welke salades welk vlees het beste worden gecombineerd? Dan zijn wij er voor u. Ga alvast eens kijken bij de veelgestelde vragen. Hier vindt u de meeste informatie die u nodig heeft.

Uw buurt barbecue organiseren, wij zorgen voor uw succes!

Als u binnenkort in uw buurt een BBQ gaat organiseren, dan kunt u zonder zorgen het vlees en de bijhorende producten voor uw buurtbarbecue online bestellen. Zo makkelijk gaat dat bij ons. Verzendingen vanaf 75 euro zijn gratis en u kunt uw order gewoon volgen via T&T. Een buurt BBQ is pas heerlijk als alles vlot verloopt. Wij zorgen alvast voor de levering van vlees, gevogelte en vis en een volledig assortiment garnituur. Als u dan nog voor de rest zorgt, is uw buurt BBQ een groot succes!

zelf samenstellen