Een BBQ voor een verjaardag organiseren? Doe het als een professional!

Om iemand voor zijn verjaardag met een uniek etentje te verrassen, kunt u bijvoorbeeld zelf een verjaardag BBQ organiseren. Als u het goed wilt doen, komt er soms heel wat bij kijken, dat weten wij bij BBQ Holland maar al te goed. Om thuis een verjaardag te vieren met BBQ hebben wij wij voor u diverse BBQ verjaardag pakketten, eventueel met het hele garnituur erbij. Laat ons gewoon weten wat u wenst en wij zorgen samen met u ervoor dat de organisatie van uw verjaardag BBQ vlekkeloos verloopt.

Onze BBQ verjaardag pakketten

Zoekt u een lekker verjaardag BBQ pakket vol heerlijke smaken? Wij stellen u een mooi assortiment voor of u kiest zelf uit onze slagerij wat er in uw BBQ verjaardag pakket moet zitten. Een onvergetelijke verjaardag vieren met een BBQ start immers met het zo goed mogelijk uitkiezen van uw vlees. Voor onze verjaardag BBQ vleespakketten Populair kiezen wij bijvoorbeeld BBQ-worsten, lekkere runder hamburgers, heerlijke malse filetlapjes en smaakvolle kip saté. Kiest u voor ons vleespakket Royal? Dan krijgt u van ons beefburgers, gemarineerde kipfilet, varkensmedaillons, Black Angus biefstuk en een vleesproduct dat varieert per levering. U ziet het, wij bieden in onze BBQ verjaardag pakketten kwaliteitsvlees dat iedereen wel lust. Bij onze Compleet pakketten krijgt u hetzelfde vlees, maar dan met sauzen en salades bij geleverd. Een verjaardag vieren met een BBQ wordt een heus festijn!

bekijk complete pakketten

Een verjaardag vieren met BBQ, zelf uw pakket samenstellen

Een BBQ verjaardag organiseren voor verschillende personen betekent dat u ook verschillende mensen en verschillende smaken bij elkaar krijgt. Daarom bieden wij een groot assortiment vlees aan waaruit u zelf kunt kiezen. U kunt dit ook als extra bij uw BBQ verjaardag pakket bestellen. Maak uw keuze uit talloze soorten BBQ Holland vlees van topkwaliteit: vlees, vis en heel wat soorten heerlijke spiezen. Met ons aanbod biedt u uw gasten een enorm gevarieerd assortiment vlees aan.

Kies uw salades en sauzen uit

Wilt u voor uw verjaardag BBQ ook een beroep op ons doen voor uw sauzen en salades? Wij zijn er voor u! Een barbecue voor een verjaardag organiseren vraagt wat werk. De voorbereiding van de sauzen en salades neemt wel wat tijd in beslag. Kies uw sauzen en salades bij ons uit. Het maakt het u niet alleen makkelijker, u krijgt ook eens heel wat anders dan de gewone salade met tomaten en komkommer of de klassieke koude pasta-sla met mayonaise en cocktailsaus. Bij ons krijgt u salades en sauzen op horecaniveau! Ook ovenvers brood en heerlijke eigenhandig gemaakt kruidencrème kunt u bij ons verkrijgen. Een verjaardag vieren met een BBQ wordt een succes voor u én voor de jarige!

zelf samenstellen

Wilt u eens iets unieks voor een verjaardag BBQ? Ga voor een Caveman BBQ!

Een verjaardag BBQ organiseren is een prestigewerk. U krijgt achteraf ook waarschijnlijk reacties en bevindingen. Daarom wilt misschien met een bijzondere BBQ voor een verjaardag uitpakken? Stel dan een verjaardag BBQ pakket samen uit ons assortiment van Caveman BBQ-vlees. Het zijn vooral stoere grote stukken vlees met een groot gehalte BBQ op zijn Amerikaans. Angus steak, T-bone steak, hele dorades, duivelse scampi’s… dit wordt een BBQ voor echte kenners! Wedden dat uw gasten en vooral de jarige hier jaren later nog over spreken?

Haal horecakwaliteit in huis, bestel bij BBQ Holland

Heeft u uw keuze kunnen maken? Dan maken wij de BBQ voor de verjaardag tot een succes! Over het vlees, sauzen en salades hoeft u zich alvast geen zorgen te maken. U stuurt eenvoudig uw bestelling via internet door en wij leveren op het adres dat u wenst. Betalen doet u met iDeal en de levering is kosteloos vanaf 75 euro. Moest u toch nog vragen hebben over een verjaardag vieren met BBQ of u wilt uw ideeën met ons delen, contacteer ons en wij helpen u verder!

bestel direct