Bedrijfsbarbecue: veelzijdig assortiment!

Het personeelsuitje is een van de belangrijkste gebeurtenissen binnen een bedrijf voor zowel de medewerkers als de eigenaar. Je leert elkaar op een andere manier kennen in vaak een andere setting. Vaak wordt een echte teambuilding activiteit gecombineerd met een lekkere maaltijd en wat is er nou niet leuker dan een heerlijke bedrijfsbarbecue?

Bedrijfsbarbecue zonder zorgen

Het nadeel van een etentje tijdens een bedrijfsfeest is vaak dat de eigenaar of leidinggevende weinig grip heeft op de rekening. Het is voor veel eigenaren een groot dilemma, aangezien je het personeel niet wil verbieden om voor duurdere gerechten te kiezen die je in je hoofd had, aangezien ze het hele jaar zo hard voor je werken. Toch is zo’n etentje vaak wel een investering, waar je achteraf pas achter komt. Bij een bedrijfsbarbecue van BBQ Holland is hier geen sprake van, aangezien je de pakketten zelf kan samenstellen. Tevens weet je van te voren de prijs en bieden wij ons vlees tegen een scherp tarief aan. Ook hebben wij een ruim assortiment, waardoor je voor iedereen wel iets kan bestellen wat in de smaak valt. Wij hebben bijvoorbeeld een halal pakket in ons assortiment en een vegetarisch pakket. Houdt een personeelslid niet van vlees? Geen probleem, want BBQ Holland heeft ook vis pakketten voor bedrijfsbarbecues.

Bedrijfsbarbecue organiseren

Het maakt bij BBQ Holland niet uit waar de bedrijfsbarbecue plaats gaat vinden. Wij leveren namelijk de bestellingen door heel Nederland. Tevens helpt BBQ Holland graag mee aan de voorbereidingen. Zo is het namelijk mogelijk om ook plastieken bordjes en bestek te bestellen. Wanneer de bedrijfsbarbecue afgelopen is, neemt BBQ Holland het plastiek en afval ook weer mee terug. Liever een bedrijfsbarbecue organiseren waarbij er ook voor een professionele bbq wordt gezorgd? Bekijk dan onze compleet verzorgde bbq pagina of vraag naar de mogelijkheden.

BEKIJK ALLE BBQ PAKKETTEN