Vlees voor uw BBQ aan huis bezorgd? Wij zorgen ervoor!

Wat is er heerlijker dan samen met vrienden of familie van al het lekkers van een verzorgde BBQ aan huis te genieten? Misschien wilt u graag vlees voor een BBQ aan huis geleverd krijgen. Bij BBQ Holland zijn wij er fier op dat wij u hierbij kunnen helpen. En niet alleen vleespakketten, maar ook alle bijhorende garnituur kunnen wij leveren. Wij gaan immers voor een verzorgde BBQ aan huis. Malse stukken vlees, heerlijke maïskip, gevogelte van topkwaliteit en super verse vis zitten in onze pakketten voor de BBQ die aan huis bezorgd worden. Of wilt u uw pakket uw BBQ aan huis bezorgd krijgen en toch gewoon uw pakket zelf samenstellen? Uiteraard kan dit ook.

bekijk complete pakketten

Een BBQ aan huis met alles erop en eraan

Wat is een verzorgde BBQ aan huis zonder een assortiment heerlijke salades en sauzen? Daarbij hoort ook nog lekker scheurbrood en artisanaal bereide kruidencrème. Een pakket voor uw BBQ aan huis met al dit garnituur vindt u bij onze Populair Compleet of Royal Compleet BBQ pakketten. Als u graag nog extra garnituur wilt, bestelt u het eenvoudig als extraatje bij uw BBQ pakket. Wij geven u graag advies over een verzorgde BBQ aan huis.

Een verzorgde BBQ aan huis? Geniet van heerlijk vlees

Over smaken valt niet te discussiëren. Elk van uw gasten is anders en daaraan wilt u ook graag tegemoetkomen tijdens uw BBQ aan huis . Wij zijn gewend aan verschillende wensen en voorkeuren bij onze klanten wanneer ze een BBQ aan huis bezorgd willen krijgen. Daar hebben wij geen probleem mee. U kunt gerust uw suggesties aan ons meedelen of wij stellen u zelf een aantal heerlijke vleessoorten en bijhorende producten voor. Aan u de keuze!

zelf samenstellen

Een greep uit ons overheerlijk assortiment

Voor een pakket voor uw BBQ aan huis heeft u een zeer uitgebreide keuze. Bij ons rundvlees vindt u onder meer Black Angus, beefburgers en heerlijke bavette. Onze slager selecteert voor u sappig varkensvlees zoals varkenshaas medaillons en speklap. Heerlijk gevogelte zoals kip Hawaï, drumstick of een hele maïskip zijn altijd zeer populair. Of wat dacht u van kalfsvlees zoals kalfsentrecôte of kalfs-ribeye? Deze bijzondere vleessoorten brengen een lekkere variatie in uw assortiment vlees tijdens uw BBQ aan huis. Spareribs of Duitse braadworsten, saté of burgers… het mag niet ontbreken in uw verzorgde BBQ die aan huis geleverd wordt. Uiteraard is dit maar een fractie van wat onze slager u kan bieden voor een BBQ aan huis. Ontdek nog veel meer in ons grote aanbod en laat u inspireren.

Suggesties voor uw Caveman style BBQ

Een mancave kent u waarschijnlijk. Maar kent u het vlees voor een Caveman style BBQ aan huis bezorgd? Een Caveman style BBQ brengt in elk geval dezelfde stoere sfeer als in uw mancave. Vraag ons gerust raad, wij adviseren u graag wanneer u het vlees voor een dergelijke BBQ aan huis wilt geleverd krijgen. Stukken vlees zoals Tomahawk, hele dorades, duivelse gamba’s of Picanha, daar kunt u al eens mee uitpakken bij vrienden of collega’s! Het staat alleszins stoer en het is een hele belevenis op zich.

bekijk caveman style

Uw pakket voor uw BBQ aan huis bezorgd, doe een beroep op onze expertise

BBQ pakketten samenstellen is een vak apart. Onze slagers zoeken altijd de meest lekkere vleessoorten uit voor uw BBQ aan huis. Wij gaan enkel voor horecakwaliteit voor uw verzorgde BBQ aan huis. Bestellen doet u eenvoudig via onze webshop. U betaalt veilig met iDeal en uw levering is gratis vanaf het bedrag van 75 Euro. En omdat wij zelf heel graag BBQ’en, is dit onze passie. Wij geven u professionele raad en suggesties over de combinatie tussen vlees, vis en gevogelte, over heerlijke sauzen en lekkere salades. Met BBQ Holland kan uw verzorgde BBQ aan huis niet meer stuk!

bestel direct