Familie BBQ: Knus genieten!

Een familie BBQ is lekker, maar vooral erg gezellig. Wat is er nou niet leuker dan een familiedag af te sluiten met een bbq. Het is ook nog eens praktisch, want wij maken het mogelijk om zelf je pakket samen te stellen, waardoor er voor iedereen wat wils is tijdens de familie BBQ. Met het alles in 1 pakket, dat bestaat uit sausen,stokbrood en salade, is de barbecue compleet.

Familie BBQ zonder zorgen

Een familie BBQ zonder voorbereidingsstress? Wij maken dat mogelijk! Grote of kleine familie BBQ, de voorbereiding vereist altijd veel tijd. Spendeer meer tijd met je familie door niet bezig te zijn met het maken van salades. Dankzij het wegwerp bestek en de wegwerpborden, die u erbij kunt bestellen, bespaart u veel afwastijd. Wij nemen het afval ook nog eens allemaal mee terug, waardoor het opruimen ook minder tijd kost.

Veelzijdige leespakketten

Bij familie etentje is het belangrijk dat iedereen kan genieten van het eten. Danzij onze varatie in bbq pakketten is er voor iedereen wel iets bij wat hij of zij lekker vindt tijdens de familie BBQ. Zo kan je bij ons ook terecht voor een kinderpakket of een vispakket. Heb je een vegetarier in je familie? Geen probleem wij bieden namelijk ook een vegetarisch pakket aan met o.a. een heerlijke groenteburger. De pakketten zijn ook nog uit te breiden met extra vlees, extra salades, sausen en stokbrood. Niet alleen het vlees is veelzijdig, maar ook de salades en sausen, waaronder onze romige huisgemaakte kruidenboter.

BEKIJK ALLE BBQ PAKKETTEN

Er is altijd wel een reden voor een heerlijke BBQ. Lees meer inspirerende redenen: