Denkt u aan een BBQ voor een bedrijfsfeest? Wij staan voor u klaar!

Een barbecue voor een bedrijfsfeest is altijd een prettige belevenis. De sfeer is losser dan bij een gewoon etentje en de contacten worden nauw aangehaald. U wilt dan ook uw BBQ bedrijfsuitje tot in de kleinste details goed verzorgen. Als u voor uw bedrijfsuitje een BBQ kiest, dan leveren wij u zeer smaakvol kwaliteitsvlees en als aanvulling heerlijk garnituur.

Uw BBQ bedrijfsfeest wordt een succes

Bij BBQ Holland heeft u verschillende mogelijkheden. Ofwel kiest u uit onze grote keuze van complete pakketten, ofwel gaat u het assortiment volledig zelf samenstellen. Een andere mogelijkheid voor uw barbecue bedrijfsfeest is om onze pakketten aan te vullen met om het even welke producten uit onze slagerij. Op die manier bepaalt u volledig zelf welke vleessoorten, salades en sauzen u wenst voor uw barbecue bedrijfsfeest. Of u wenst misschien grotere aantallen van een of meerdere vleessoorten. Uiteraard kan dit ook bij BBQ Holland. Wij stellen ons zeer flexibel op en leveren precies wat u wenst voor uw BBQ bedrijfsfeest.

Van bouwvak BBQ tot vrijdagmiddagborrel

Een BBQ bedrijfsfeest is voor iedereen weggelegd: of u nou een bouwvak BBQ wilt organiseren of de vrijdagmiddagborrel nóg gezelliger wilt maken. Bij BBQ Holland hebben we complete pakketten die de bouwvakborrel tot een groot succes maken. Ook bieden we de mogelijkheden om uw pakket geheel zelf samen te stellen. Zo kunt u iedereen tijdens de bouwvakborrel tevredenstellen en er een gezellige middag en/of avond van maken.

Pakket direct samenstellen

Vlees voor uw BBQ bedrijfsfeest op maat

Wilt u bijvoorbeeld vispakketten of vegetarische pakketten? Dit kan ook. U kunt gerust op voorhand aan uw gasten vragen wat hun voorkeuren zijn. Geef het ons gewoon door en wij leveren het vlees voor uw BBQ bedrijfsuitje zoals u wenst. En misschien zijn ook de kinderen van uw medewerkers uitgenodigd? Ook voor kinderen bieden wij pakketten aan voor uw bedrijfsuitje BBQ.

bekijk pakketten

Caveman style, een bijzondere formule voor een BBQ bedrijfsfeest

Als u gasten op uw BBQ bedrijfsuitje hebt die heel erg van vlees houden, dan bent u bij BBQ Holland aan het juiste adres. Wij bieden voor uw bedrijfsuitje BBQ een aantal zeer unieke vleessoorten aan. In ons Caveman style assortiment vindt u stoere grote porties voor échte vleesliefhebbers. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Bavette
 • Buikspek
 • Kalfsentrecôte steak
 • Rib Eye
 • Angus Beaf
 • Lamsbout
 • Picanha
 • Hele maïskip
 • Hele dorade
 • T-Bone steak
 • Zalmfilet met huid
 • Varkensnek
 • Duivelse gamba’s

Dit zijn nog niet alle producten dit wij in onze Caveman style aanbieden. Ontdek ons volledig aanbod op onze website en kies uit al deze heerlijkheden voor uw BBQ bedrijfsfeest. Uw medewerkers zullen over dit type van barbecue bedrijfsfeest nog heel lang napraten, daar zijn wij zeker van.

bekijk caveman style

Salades en sauzen maken uw bedrijfsuitje BBQ helemaal af

Wij begrijpen als geen ander hoeveel tijd men spendeert aan het bereiden van salades en sauzen. Zeker voor een BBQ bedrijfsuitje, zoals een bouwvak BBQ, heeft men hiervoor niet altijd de middelen. Toch kan een barbecue bedrijfsfeest niet zonder lekkere producten die uw vlees vergezellen. Bestel uw sauzen en salades gewoon mee met uw vleesproducten. Wie houdt er niet van een lekker smaakvolle groentesalade. Of wilt u uw gasten bij uw BBQ bedrijfsuitje verwennen met een heerlijk frisse fruitsalade? Dit kan zonder problemen, u vindt het bij ons.

Doe uw bestelling voor uw BBQ bedrijfsuitje via internet

Van zodra u van plan bent om een barbecue bedrijfsfeest te organiseren, kunt u de producten op onze website al gaan bekijken. Wat wenst u graag voor uw bedrijfsuitje BBQ, wanneer en waar moet het geleverd worden? De bestelling voor uw BBQ bedrijfsfeest doet u eenvoudig online. U kunt betalen met iDeal en u volgt uw levering met T&T. Ondertussen kunt u ook al een kijkje nemen bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u al heel wat informatie. Als wij u nog meer raad kunnen geven voor uw bedrijfsuitje BBQ, contacteer ons en wij geven antwoord op al uw vragen.