FAQ

U ontvangt bij ons de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs!                           U heeft een ruime keuze uit complete pakketten of  u kunt de producten los bestellen. Of het nu gaat om een pakket voor een gezellige buurt BBQ of dat u als liefhebber een mooi stuk vlees wilt bereiden,  bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij bezorgen op elk postadres in Nederland.( M.u.v. Waddeneilanden ) Indien u op uw vakantieadres wilt laten leveren, is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij adviseren dit wel even aan te geven bij de eigenaar of receptie.

U ontvangt uw bestelling in een speciale koelbox. In deze koelbox is uw bestelling zorgvuldig verpakt in 1 of meerdere dozen. De bezorger neemt de koelbox en eventueel de koel-elementen weer mee retour. Op deze manier kunnen wij de koelboxen en koel-elementen vaker inzetten, wat natuurlijk wel zo milieuvriendelijk is.

Ons seizoen loop van 1 april tot 1 oktober.

Uw bestelling wordt op donder- of vrijdag geleverd tussen 17.30 en 22.30 uur.

De bezorgtijd is op basis van de planning van onze vervoerder. Wij hebben hier geen enkele invloed op !

Op het moment dat uw pakket is ingepland door de vervoerder ontvangt u op de dag van bezorging, ontvangt u rond 14.00 uur een preciezer tijdstip van afleveren, zodat u het pakket zelf kunt volgen. Mocht u vragen hebben omtrent de levering neemt u zelf contact op met de vervoerder !

Let op: Uw pakket zal slechts 1 maal bij u worden aangeboden.
( het pakket zal niet bij de buren worden aangeboden! )

Indien u niet aanwezig bent, zal het pakket retour gaan!
Helaas kunnen wij de inhoud van een retourpakket moeten vernietigen, en daarom kunnen wij het factuurbedrag NIET crediteren.

Wij adviseren u het pakket minstens 1 dag voor uw party te laten bezorgen. U heeft dan ruim de tijd het vriesvers bevroren vlees ( bij voorkeur langzaam ) te laten ontdooien.

U kunt  tot 2 dagen voor de bezorgdatum tot 18.00 uur bij ons bestellen. Het kan voorkomen dat we het maximale aantal pakketten per dag hebben bereikt en dat u deze dag niet meer kunt kiezen. We zijn dus uitverkocht voor die dag ! Let op: Ons seizoen sluit op 1 oktober.

Indien uw BBQ op vrijdag (of later) is gepland, vult u als bezorgdag de donderdag in. Gezien de houdbaarheid van de producten kunt u deze dan nog t/m de woensdag van de volgende week consumeren.( mits uiteraard gekoeld bewaard ! )
Is uw BBQ op zaterdag of zondag (of later) , dan kunt u zowel voor levering op de donder- als de vrijdag kiezen. Uw pakket t/m de donderdag van de volgende week te gebruiken. ( mits gekoeld bewaard ! )

Wij adviseren u het pakket minstens 1 dag voor uw party te laten bezorgen. U heeft dan ruim de tijd het vriesvers bevroren vlees ( bij voorkeur langzaam ) te laten ontdooien.

Ja, onze minimale afname is € 24,95.

Bestellingen vanaf €75,00 worden kosteloos bij u thuis bezorgd. Onder de €75,00  vragen wij een bijdrage van €6,95 in de verzend- en verpakkingskosten.

Uiteraard is dit mogelijk bij de pakketten aanvullende producten te bestellen. Zie hiervoor het assortiment in onze webshop.

Indien u er voor zorgt dat de producten direct na levering voldoende gekoeld worden, zijn deze nog een paar dagen houdbaar.

Via iDeal

Neem contact met ons op via info@bbqholland.nl