FAQ

U ontvangt bij ons de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs! U heeft een ruime keuze uit complete pakketten of  u kunt de producten los bestellen. Of het nu gaat om een pakket voor een gezellige buurt BBQ of dat u als liefhebber een mooi stuk vlees wilt bereiden, bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij bezorgen op elk postadres in Nederland.( M.u.v. Waddeneilanden ) Indien u op uw vakantieadres wilt laten leveren, is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij adviseren dit wel even aan te geven bij de eigenaar of receptie.

U ontvangt uw bestelling via gekoeld transport. Op basis van uw bestelling zal de levering uit 1 of meerdere dozen bestaan. ( koel en/of vries ) Wij verpakken het vlees altijd bevroren in een gesloten verpakking. U kunt het vlees desgewenst opnieuw invriezen.

Ons seizoen loopt van 8 aprli tot 1 oktober.

Uw bestelling wordt op donder-, vrij-  of zaterdag geleverd tussen 8.00 en 18.00 uur.

De bezorgtijd is op basis van de planning van onze vervoerder. Wij hebben hier geen enkele invloed op !

Op het moment dat uw pakket is ingepland door de vervoerder ontvangt u op de avond voor de bezorging rond 22.00 uur, een preciezer tijdstip van afleveren.

Mocht u vragen hebben omtrent de levering neemt u zelf via 085 – 0470841 contact op met de vervoerder !

Let op: Uw pakket zal slechts 1 maal bij u worden aangeboden.
( het pakket zal niet bij de buren worden aangeboden! )

Indien u niet aanwezig bent, zal het pakket retour gaan!
Helaas kunnen wij de inhoud van een retourpakket moeten vernietigen, en daarom kunnen wij het factuurbedrag NIET crediteren.

Wij adviseren u het pakket minstens 1 dag voor uw party te laten bezorgen. U heeft dan ruim de tijd het vriesvers bevroren vlees ( bij voorkeur langzaam ) te laten ontdooien.

U kunt  tot 2 dagen voor de bezorgdatum tot 18.00 uur bij ons bestellen. Het kan voorkomen dat we het maximale aantal pakketten per dag hebben bereikt en dat u deze dag niet meer kunt kiezen. We zijn dus uitverkocht voor die dag ! Let op: Ons seizoen sluit op 16 oktober.

Kies bij voorkeur de afleverdag 1 dag voor uw BBQparty. U heeft dan ruim de tijd het vriesvers bevroren vlees ( bij voorkeur langzaam ) te laten ontdooien.

Let op: Onze vervoerder werkt NIET op zondag! Mocht de levering onverhoopt zaterdag niet lukken, dan leveren zij dit zondag niet na.

.

Ja, onze minimale afname is € 24,95.

Bestellingen vanaf €75,00* worden kosteloos bij u thuis bezorgd. Onder de €75,00 vragen wij een bijdrage van € 16,95 in de verzend- en verpakkingskosten. (* Niet in combinatie met andere acties.)

Uiteraard is dit mogelijk bij de pakketten aanvullende producten te bestellen. Zie hiervoor het assortiment in onze webshop.

Indien u er voor zorgt dat de producten direct na levering voldoende gekoeld worden, zijn deze nog een paar dagen houdbaar.

Via iDeal

Neem contact met ons op via de chatbox op onze site. Of stuur uw vraag naar info@bbqholland.nl

Onder “Zelf samenstellen” treft u al onze producten. Bij elk product treft de  product specificatie aan. Mocht u nog aanvullende vragen hebben, neem dan contact met ons op.