FAQ

U krijgt bij ons niet alleen de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs, ook ontvang u in gewicht het meeste waar voor uw geld. Geen veel producten met een laag gewicht per product, maar gewoon fatsoenlijke porties. Wij leveren 4 verschillende salades.  U ontvangt heerlijk vers afgebakken scheurbrood.
Uiteraard wordt alles verzonden in een veilige koelbox, zodat de producten veilig bij u aankomen.

Wij bezorgen op elk postadres in Nederland.( M.u.v. Waddeneilanden ) Indien u op uw vakantieadres wilt laten leveren, is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij adviseren dit wel even aan te geven bij de eigenaar of receptie.

U ontvangt uw bestelling in een speciale koelbox. In deze koelbox is uw bestelling zorgvuldig verpakt in 1 of meerdere dozen. De bezorger neemt de koelbox en eventueel de koel-elementen weer mee retour. Op deze manier kunnen wij de koelboxen en koel-elementen vaker inzetten, wat natuurlijk wel zo milieuvriendelijk is.

Ons seizoen loop van 1 april tot 1 oktober.

Uw bestelling wordt op donder- of vrijdag geleverd. U heeft zelf de keuze voor een levering overdag tussen 8.00 – 18.00 uur of een avondlevering tussen 17.30 en 22.30 uur.

Op het moment dat uw pakket is ingepland, ontvangt u  alle informatie van onze vervoerder. Voor eventuele vragen neemt u contact met hun op.

Let op: Uw pakket zal slechts 1 maal bij u worden aangeboden.
( het pakket zal niet bij de buren worden aangeboden! )

Indien u niet aanwezig bent, zal het pakket retour gaan!
Helaas kunnen wij de inhoud van een retourpakket moeten vernietigen, en daarom kunnen wij het factuurbedrag NIET crediteren.

Wij adviseren u het pakket minstens 1 dag voor uw party te laten bezorgen. U heeft dan ruim de tijd het vriesvers bevroren vlees ( bij voorkeur langzaam ) te laten ontdooien.

U kunt normaal gesproken tot 2 dagen voor de bezorgdatum bij ons bestellen. Het kan voorkomen dat we het maximale aantal pakketten per dag hebben bereikt en dat u deze dag niet meer kunt kiezen. We zijn dus uitverkocht voor die dag ! Let op: Ons seizoen loopt vanaf 1 april tot 1 oktober.

Indien uw BBQparty op vrijdag (of later) is, vult u als bezorgdag de donderdag in. Gezien de houdbaarheid van de producten kunt u deze dan nog t/m de woensdag van de volgende week consumeren.( mits uiteraard gekoeld bewaard ! )
Is uw party op zaterdag of zondag (of later) , dan kunt u zowel voor levering op de donder- als de vrijdag kiezen. Uw pakket t/m de donderdag van de volgende week te gebruiken. ( mits gekoeld bewaard ! )

Wij adviseren u het pakket minstens 1 dag voor uw party te laten bezorgen. U heeft dan ruim de tijd het vriesvers bevroren vlees ( bij voorkeur langzaam ) te laten ontdooien.

Ja, onze minimale afname is € 37,50.

Uw bijdrage in de verzend- en verpakkingskosten bedraagt € 6,95 per bestelling.

Uiteraard is dit mogelijk op aanvullende producten te bestellen. Zie hiervoor het assortiment in onze webshop.

Indien u er voor zorgt dat de producten direct na levering voldoende gekoeld worden, zijn deze nog een paar dagen houdbaar.

Via iDeal

Neem contact met ons op via info@bbqholland.nl

Heeft u vragen omtrent allergenen of heeft u andere vragen over onze producten neem dan contact met ons op.