Verzenden

Wij verzenden in speciale koelboxen. Hierin zitten 1 of meerdere dozen met uw bestelling. De koelbox gaat mee terug met de bezorger zodat wij deze weer kunnen gebruiken. Wel zo milieuvriendelijk !
Uw pakket wordt in de loop van de donder- of vrijdag bij ons opgehaald. Dezelfde dag nog zal het pakket tussen 17.30 en 22.30 uur bij u worden aangeleverd. Het vlees verpakken wij altijd bevroren in een gesloten verpakking. Tijdens het transport zal het vlees gaan ontdooien. Het opnieuw invriezen van het vlees kan, er zal hierdoor een kleine vermindering van de kwaliteit zijn.

Op het moment dat onze vervoerder uw pakket heeft ingepland ( Meestal rond 14.00 uur op de dag van levering), ontvangt u van hun een bericht met daarin uw Track & Trace code.

Met behulp van deze code kunt u zelf uw pakket volgen.

Welke bezorgdag kies ik ?
Indien uw BBQparty op vrijdag (of later) is, vult u als bezorgdag de donderdag in. U ontvangt dan uw pakket dan op donderdag tussen 17.30 en 22.30 uur. Gezien de houdbaarheid van de producten kunt u deze dan nog t/m de woensdag van de volgende week consumeren.
Is uw party op zaterdag of zondag (of later), dan kunt u zowel voor levering op de donder- als de vrijdag kiezen. Bij de vrijdag levering (tussen 17.30 en 22.30 uur) is uw pakket t/m de donderdag van de volgende week te gebruiken.

Onze vervoerder levert uitsluitend tussen 17.30 en 22.30 uur. Mocht er onverhoopt iets misgaan met uw levering op de vrijdag, dan is de 2e leverpoging zaterdagavond tussen 17.30 en 22.30 uur!

Wij adviseren u het pakket minstens 1 dag voor uw party te laten bezorgen. U heeft dan ruim de tijd het vriesvers bevroren vlees ( bij voorkeur langzaam ) te laten ontdooien.

Gezien de kwetsbaarheid van de producten zal het pakket 1 keer worden aangeboden. Bij het niet kunnen afleveren, gaat uw pakket retour!

Let op: Indien een pakket bij ons retour komt, is deze niet meer elders in te zetten en moeten we deze vernietigen!

Wij kunnen daarom het factuurbedrag NIET crediteren.