Verzenden

Wij verzenden in speciale koelboxen. Hierin zitten 1 of meerdere dozen met uw bestelling. De bezorger neemt de koelbox met eventueel de koel-elementen weer mee retour.
Uw pakket wordt in de loop van de donder- of vrijdag bij ons opgehaald. Dezelfde dag nog zal het pakket tussen 17.30 en 22.30 uur bij u worden aangeleverd.

Op het moment dat onze vervoerder uw pakket heeft ingepland ( Meestal rond 14.00 uur opde dag van levering), ontvangt u van hun een bericht met daarin uw Track & Trace code.

Met behulp van deze code kunt u zelf uw pakket volgen.

Welke bezorgdag kies ik ?
Indien uw BBQparty op vrijdag (of later) is, vult u als bezorgdag de donderdag in. U ontvangt dan uw pakket dan op donderdag tussen 17.00 en 22.00 uur. Gezien de houdbaarheid van de producten kunt u deze dan nog t/m de woensdag van de volgende week consumeren.
Is uw party op zaterdag of zondag (of later) , dan kunt u zowel voor levering op de donder- als de vrijdag kiezen. Bij de vrijdag levering (tussen 17.00 en 22.00 uur) is uw pakket t/m de donderdag van de volgende week te gebruiken.

Wij adviseren u het pakket minstens 1 dag voor uw party te laten bezorgen. U heeft dan ruim de tijd het vriesvers bevroren vlees ( bij voorkeur langzaam ) te laten ontdooien.

Gezien de kwetsbaarheid van de producten zal het pakket 1 keer worden aangeboden. Bij het niet kunnen afleveren, gaat uw pakket retour!

Let op: Indien een pakket bij ons retour komt, is deze niet meer elders in te zetten en moeten we deze vernietigen!

Wij kunnen daarom het factuurbedrag NIET crediteren.