BBQ Eventement: geur en beleving!

Een BBQ op uw evenement? Gasten op uw evenement kunt u natuurlijk niet zonder eten laten. In plaats van een standaard catering kunt u er voor kiezen om een BBQ te houden op uw evenement.

Veelzijdig assortiment voor bbq evenement

Of u nu een groot of klein evenement heeft, BBQHolland kan vlees leveren voor de BBQ op uw evenement. Complete BBQ pakketten zijn zo samengesteld dat zijn voldoen aan de mensen van uw bezoekers. Op deze manier hoeft u niet zelf uit te tellen hoeveel stukken vlees er nodig is, dat doet BBQHolland voor u. Door een BBQ op uw evenement creëert u extra sfeer en de geur zorgt voor een fijne ervaring.

Ongeacht het type bezoeker op uw evenement, voor elke fijnproever is er wat te bieden. Heeft u vegetariërs, groepen mensen die enkel halal vlees mogen eten of kinderen aanwezig, dan zijn hier speciale pakketten voor. In de pakketten die door voor vegetariërs zijn vindt u onder andere hamburgers en spiesjes. Halal hamburgers en halal spiesjes zorgen er voor dat zij die enkel halal vlees eten ook voorzien zijn.

Uiteraard mogelijk sausjes als knoflooksaus en satésaus niet ontbreken. Omdat u na het evenement nog erg druk bent, hoeft u zich geen zorgen te maken over het opruimen van de bordjes en bestek. Deze nemen wij weer mee terug.

BEKIJK ALLE BBQ PAKKETTEN

Op de volgende gebeurtenissen en evenementen is het ook erg leuk om een barbecue te houden: