Bruiloft BBQ: heerlijk en gezellig!

Een barbecue tijdens uw bruiloft. Dat is toch heerlijk? In plaats van de strak georganiseerde tafelindeling en een lopend buffet waarbij het eten al een tijdje ligt een barbecue met vers vlees.

BBQHolland verzorgt voor uw complete vleespakketten. Dit kan al vanaf groepen vanaf 9 personen. Uiteraard zijn bruiloften één groot feest en verwacht u al uw vrienden, familie en bekenden. Daarom is het voor ons geen probleem ook voor grote groepen het eten op een bruiloft te verzorgen.

Ieder z’n eigen smaak

Waar grote groepen zijn, is ook verschil in voorkeur en smaak. Zo kunnen er gasten zijn die liever geen vlees hebben vanwege het feit dat zij vegetariër zijn. Daarom voorziet BBQHolland in vegetarische pakketten met onder meer vegetarische hamburgers en spiesjes.

Heeft u graag op uw bruiloft op halal wijze bereid vlees, kies dan voor het halal pakket. Hier vindt u onder andere een halal hamburger en halal biefstukjes.

Ook aan de kinderen en zij die kleine porties willen is gedacht. Speciale kinderbarbecue pakketten zorgt voor het stillen van de kleine maag.

Het vlees wordt op locatie naar keuze bezorgd en in een speciale koelbox. Zo eet uw op uw bruiloft gegarandeerd een vers stukje vlees.

Een BBQ op uw bruiloft is een unieke manier om de mooiste dag van uw leven nog nét dat stukje mooier te maken.

BEKIJK ALLE BBQ PAKKETTEN