Team BBQ: samen koken!

Als het einde van het seizoen nadert, wordt dat vaak feestelijk afgesloten met alle leden van het team of van de hele vereniging. Dit gebeurt niet alleen voor de gezelligheid, maar ook om het teamverband te versterken. Een team bbq wordt steeds populairder.

Dit komt natuurlijk ook, aangezien bij veel sportverenigingen een bijeenkomst of seizoen afsluiting in de zomer plaatsvindt. Toch is het ook gewoon mogelijk om in de winter of herfst een bbq te organiseren bij BBQ Holland. Ons vlees is gegarandeerd vers en wordt op de beste temperatuur geleverd, dankzij onze speciale verpakkingstechniek. Hierdoor is het ook niet nodig om gebruik te maken van koeltransport en kunnen wij het vlees tegen een scherpe prijs verkopen. De speciale verpakkingstechniek heeft geen negatieve invloed op de kwaliteit van het vlees.

Veelzijdige team BBQ

Bij BBQ Holland kunt u zelf vleespakketten en complete pakketten samenstellen, maar het is ook mogelijk om standaard vleespakketten te bestellen. Alle pakketten van BBQ Holland bestaan minstens uit vijf stukken vlees. Tevens bieden veel verschillende groottes in pakketten aan, zodat er voor elke bbq aangelegenheid een passend pakket is. Zo is het al mogelijk om een pakket voor zes personen te bestellen.

Wij beschikken over een gevarieerd assortiment en verkopen niet alleen vleespakketten voor de barbecue. Wij verkopen namelijk ook vis pakketten, vegetarische pakketten en pakketten met sausen en salades. Voor de kleinere eters hebben wij een kinderpakket, dat bestaat uit een hamburger, worstje en kipspiesje. Het is ook mogelijk om losse stukken vlees of sausen bij te bestellen, zodat je zeker weet dat je genoeg vlees hebt voor het hele team of de hele vereniging. Bij BBQ Holland is het tevens mogelijk om een compleet verzorgde team BBQ te boeken. Hierbij zit ook een professionele gas BBQ inbegrepen en worden er echte borden en bestek meegeleverd.

BEKIJK ALLE BBQ PAKKETTEN