BBQ catering: makkelijk en lekker!

BBQ Holland is een van de grootste namen op het gebied van barbecue catering. Wij organiseren de catering voor veel gelegenheden, zoals: bruiloft bbq, familie bbq, verjaardag bbq, herfst bbq en niet te vergeten de bekende winter bbq. Dankzij ons uitgebreide assortiment zit er altijd wel iets bij de bbq catering van BBQ Holland dat iedereen lekker vindt. Tevens staan wij niet alleen bekend om ons vlees, maar ook om onze huisgemaakte kruidencreme die kan worden gecombineerd met een stukje vlees of met stokbrood.

BBQ catering assortiment

BBQ Holland weet als geen ander hoe moeilijk het is om pakketten te kopen waarvan iedereen wel iets lust. Daarom laten wij onze klanten zelf de keuze wat ze in hun bbq catering pakket willen. Bij BBQ Holland is het namelijk mogelijk om je bbq catering pakket zelf samen te stellen naar eigen wensen, maar wij bieden ook complete pakketten en vleespakketten aan die door ons specialistische team is samengesteld. Wij verzorgen graag de gehele catering voor u. Zo kunt u bij ons ook plastieken bordjes en bestek bestellen, zodat u ook geen voorbereidingen hoeft te nemen op het gebied van servies en bestek. Als het feest is afgelopen, halen wij alle overgebleven spullen weer op, zodat u zelf niet meer als de bbq afgelopen is naar de rommel hoeft om te kijken.

BBQ catering bezorging

Wanneer u vlees heeft besteld bij BBQ Holland wordt dat in een speciale koelbox verpakt. Dankzij de speciale verpakkingstechniek die wij hanteren, is speciaal koeltransport niet meer nodig en wordt het vlees op de juiste temperatuur geleverd, zodat het vlees in perfecte staat bij u op de barbecue ligt. Wij leveren BBQ catering door heel Nederland. BBQ Holland levert ook compleet verzorgde barbecues, waarbij u ook een professionele gas BBQ ontvangt. Bekijk voor de beschikbaarheid de compleet verzorgde BBQ pagina.

BEKIJK ALLE BBQ PAKKETTEN