Kerst BBQ: sfeervol en origineel!

Tijdens de kerst wordt er vaak veel tijd doorgebracht met dierbaren. Wat vaak centraal staat op de  drie dagen waarop kerst wordt gevierd, is het kerstdiner. Vaak wordt er niet meer aan barbecueën gedacht tijdens de wintermaanden, maar het komt toch steeds vaker voor dat mensen kiezen voor een diner in de vorm van een kerst bbq. Wij begrijpen deze gedachte, aangezien vaak het vlees een van de belangrijkste gerechten vormt van het kerstdiner. Tevens is het erg sfeervol om onder een deken te genieten van de warme lucht van de barbecue en natuurlijk van elkaars aanwezigheid.

Geniet van wild

Tijdens de kerst bbq is wild een van de meest gewilde vleessoorten, aangezien het veelvuldig gezien wordt als een echte traditie. Wild is zeer geschikt voor de barbecue en dankzij de kolen komt er nog een extra aroma aan het vlees. Onze specialiteiten zijn onder andere hert en eendenborst, de echte bekende wildgerechten. Het is ook mogelijk om een eigen smaak aan de wildgerechten te creëren. Dit is mogelijk wanneer je een vleugje specerijen bij de kolen voegt. Natuurlijk is de rest van ons assortiment, zoals de complete pakketten, zelf samen te stellen pakketten en vleespakketten, ook verkrijgbaar tijdens de kerstperiode.

Kerst BBQ in sfeer

Wie denkt aan kerst, denkt aan kaarsen en verlichting. Wat is er nou sfeervoller dan een kerst bbq in de achtertuin tussen de kerstverlichting met je dierbaren? Lekker in stijl genieten onder het genot van een lekkere gluhwein en een stuk wild op de barbecue met echte kerst klassiekers als achtergrondmuziek. Dankzij de geur van de kolen kom je ook helemaal in de winterse stemming. Ook staat er niet telkens een iemand in de keuken, maar zit je met het hele gezelschap lekker bij elkaar en kan het vlees samen worden bereid. Hierdoor kan je optimaal genieten van de mooiste tijd van het jaar met al je visite.

BEKIJK ALLE BBQ PAKKETTEN